sobota 18. října 2014

Děcka, pošleme pár kaček?


Před časem jsem dělal webovky útulku Azyl Gaia (současné stránky již vytvářel někdo jiný, já jsem stačil jen na jednoduchý web na WordPressu a napsání textů). Při seznamování provozovatelky útulku s redakčním systém jsem byl přímo „na místě činu“. Jde o dům, který je záchranou pro velké množství zvířat široko daleko. Jeho provoz ale není snadný. Proto vás chci touto cestou požádat o malou pomoc.

Vím, že útulků je spousta a většině z nich by se hodila pomoc. Přesto člověka nejvíce ovlivní to, co má nejblíž... Útulek paní Vrabelové si zaslouží nejen uznání. Provozovatelka pomáhá zvířatům, která by jinak skončila kdo ví jak. Do toho řeší spoustu dalších věcí. O to víc zamrzí, když se takový člověk, který jedná v zájmu druhých, dostane do trablů. Pomůžeme?

On-line komunita má ohromnou sílu


Bylo to prokázáno už mnohokrát. A trvalý příkaz na pár korun měsíčně zároveň nikomu neublíží. Přitom někomu jinému může obrovsky pomoci.

Pokud máte chlupatého spolubydlícího, jistě víte, že kromě rozkousávání věcí / označkovávání položeného oblečení umí i pozměnit váš celkový vztah ke zvířatům. Chovatel zkrátka vidí zvířata jinak než ten, kdo je doma nemá. A tím spíš bude ochotný pomoci.

Takže jak na to? Můžete poslat drobný finanční dar na transparentní účet. Ještě lepší volbou by byl trvalý příkaz na malou částku. Získáte za to dobrý pocit a vědomí, že jste pomohli tam, kde je to potřeba. A pokud chcete vědět, jak konkrétně, sledujte fanpage útulku.

Žádné komentáře:

Okomentovat